TEOLLISUUSRAKENTAMINEN

Teollisuus- ja tuotantoinfran rakentaminen on vahvaa ammattitaitoa vaativa työ, sillä aikataulut ovat usein tiukkoja, olosuhteet saattavat olla haastavat ja infran kestävyysvaatimukset kovat. Teollisuusrakentamisessa ja teollisuusurakoinnissa myös aikataulussa pysyminen ja töiden yhteen sovittaminen useiden eri toimijoiden kanssa ovat avaintekijöitä, jolla työt saadaan maaliin kunnialla.

Teollisuusrakentaminen kattavana urakointina

Olemme monipuolisten betonitöiden vahva ammattilainen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan myös teollisuuteen kattavat urakointipalvelut. Teemme kaikki raudoitustyöt, muottityöt, betonityöt ja myös betonilattiat, jolloin esimerkiksi infran perustukset saadaan tehtyä yhden toimijan avulla, tasalaatuisesti ja luotettavasti. Kokemuksemme kattaa vaativiakin teollisuuskohteita ja satamarakentamisia, tutustu referensseihin!

Meille työn laatu ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäminen ovat toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla ja loppuun asti! Vaikka Oulun Betonirakennus on vielä yrityksenä nuori, on yrityksen johdolla ja useilla työntekijöillämme vahva 10-20 vuoden kokemus rakennusalalta.

Teollisuusurakat Oulussa, Oulun seudulla ja koko Suomessa – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!