Teollisuusrakentaminen

Teollisuus- ja tuotantoinfran rakentaminen on vahvaa ammattitaitoa vaativa työ, sillä olosuhteet saattavat olla haastavat ja infran kestävyysvaatimukset kovat. Teollisuusrakentamisessa ja teollisuusurakoinnissa myös aikataulussa pysyminen ja useiden eri toimijoiden kanssa organisointi on avaintekijä, jolla työt saadaan maaliin kunnialla.

Teollisuusrakentaminen kattavana urakointina

Olemme monipuolisten betonitöiden vahva ammattilainen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan myös teollisuuteen kattavat urakointipalvelut. Teemme kaikki raudoitustyöt, muottityöt, betonityöt ja myös betonilattiat, jolloin esimerkiksi infran perustukset saadaan tehtyä yhden toimijan avulla, tasalaatuisesti ja luotettavasti. Kokemuksemme kattaa vaativiakin teollisuuskohteita ja satamarakentamisia, tutustu referensseihin!

Meille työn laatu ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäminen ovat toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla ja loppuun asti! Vaikka Oulun Betonirakennus on vielä yrityksenä nuori, on yrityksen johdolla ja useilla työntekijöillämme vahva 10-20 vuoden kokemus rakennusalalta. Tavoitteemme on kasvaa yrityksenä Suomen vahvimpien rakennusliikkeiden kumppaniksi, jonka laatuun ja toimintaan voi luottaa haastavimmissakin kohteissa.

Teollisuusurakat Oulussa, Oulun seudulla ja koko Suomen maalla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!