RUNKOURAKOINTI

Rakennamme rakennusten rungot täyden palvelun kokonaisurakkana, jolloin asiakkaan hoidettavaksi jää mahdollisimman vähän.

Runkotyöt kattavana urakkana

Tilaamalla rakennuksen runkotyöt kokonaisvaltaisena urakkana, voit varmistua työn laadukkuudesta ja sujuvuudesta, kun aikataulutus ja käytännön asioiden järjestäminen hoituu vain yhden tekijän kautta. Työn tilaaminen urakkana on useimmiten myös kustannustehokkain ratkaisu.

Runkotöiden laatu on todella tärkeä tekijä rakennuksen kestävyyden ja eliniän kannalta, joten luota ammattilaiseen! Olemme erikoistuneet etenkin teollisuusinfraan ja satamarakentamiseen, isojen ja vaativien kokonaisuuksien hallitseminen sujuu vahvalla ammattitaidolla. Teemme runkourakointia vankalla ja monipuolisella betonitöiden ammattitaidolla, jonka kantavia arvoja ovat rehellisyys ja suoraselkäisyys. Meille työn laatu ja sovitussa aikataulussa pysyminen ovat äärimmäisen tärkeitä ja niistä pidetään kiinni.

Teemme runkourakointia Oulussa, Oulun seudulla ja isompien projektien puitteissa myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!