TULE MEILLE TÖIHIN.

Tule meille töihin! Oulun Betonirakennus on Menestyjät-sertifikaatilla palkittu kasvava yritys, ja tavoitteemme on olla alan luotetuimpia kumppaneita maamme merkittävimmille rakennusliikkeille ja teollisuusyrityksille. Työskentelemme pääsääntöisesti Oulussa ja Oulun seudulla, mutta toisinaan urakat voivat sijoittua myös muille Suomen alueille.

Ole osana rakentamassa Suomen parasta rakennusalan työpaikkaa

Haluamme olla paitsi yksi alan parhaista toimijoista, myös alan parhaimpien työnantajien joukossa. Meillä on alan ja työt hyvin tunteva työnjohto, sekä korkea luotettavuus ja asiakastyytyväisyys. Kun yritystä johdetaan ammattilaisten toimesta, myös työntekijöiden oloista sekä kehittymisestä pidetään huoli.

Toimintamme ydinarvoja ovat rehellisyys ja suoraselkäisyys.

Hae töihin rakennusalalle

Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä kasvavan yrityksemme tarpeisiin. Haemme esimerkiksi muottikirvesmiehiä, raudoittajia, betonilattiamiehiä, rakennusapumiehiä – myös muut rakennusalan ammattilaiset, aloittelijat tai alasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä!

Koska olemme todennäköisesti myös tällä hetkellä työn touhussa, saat parhaiten meihin yhteyden sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Yhdeydenotto

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Joonas Hoppa

Toimitusjohtaja – Rakennusmestari (AMK) – Vaativien rakenteiden betonityönjohtaja (FISE)
040 961 1485
joonas.hoppa@obr.fi