Betonin piikkaus ja hionta

Suuret ja pienet piikkaustyöt Oulussa

OBR toteuttaa kaikki tarvitsemasi betonin piikkaus- ja hiontatyöt ripeästi ja vankalla ammattitaidolla Oulun seudulla. Betonin piikkausta ja hiontaa tarvitaan niin uudis-, remontti- kuin purkukohteissakin. Kevyistä laattalattioista aina raskaisiin kovabetonilattioihin, meiltä löytyy tarkoituksenmukaiset työvälineet mitä erilaisimpien lattioiden purkutöihin. Voit tilata meiltä piikkauksen ja hionnan lisäksi kaikkien betonipintojen etuputsityöt.

Toteutamme kaikki työprojektit mahdollisimman vähäisellä melusaasteella ja pölymäärällä, kohteen siisteyden varmistaen. Teemme myös epoksipinnoituksia (mm. Solmaster EP 1) niin uusiin kuin vanhoihinkin betonilattioihin. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät lisäksi paalujen katkaisun, pyydä tarjous!

Toimintaamme ohjaa ydinarvot rehellisyys ja suoraselkäisyys: jos jotain sovitaan, siitä myös pidetään kiinni! Meille työn laatu ja yhdessä sovitussa aikataulussa pysyminen ovat kunnia-asioita, ja saammekin näistä säännöllisesti kiitosta niin asiakkailta kuin yhteistyökumppaneiltakin.

Betonin piikkaus-, hionta- ja muut työt Oulussa, Oulun seudulla ja urakointina myös muilla alueilla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!