Pystysaumapumppaus

Pystysaumapumppaus ja juotosvalut Oulun seudulla

Pystysaumapumppaus on erikoistekniikalla toteutettava betonointimenetelmä, johon tarvittava kalusto ja osaaminen löytyy OBR:ltä. Perinteisiä muottivaluja ketterämmässä menetelmässä elementit liitetään yhteen pumppaamalla liitoskohtiin valumatonta erikoisbetonia. Koska sauman tiiviys voidaan varmistaa työn aikana, tuloksena on tiivis sauma ilman jälkitöitä. Kun haluat laadukasta jälkeä ja aikataulut ovat tiukat, pystysaumapumppaus on varma vaihtoehto, sillä se sopii mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Jos kohteessanne edellytetään saumojen juotosvalua, voimme valmistaa työmaalla myös erinomaisen korkealaatuista juotosbetonia. Teemme vankalla kokemuksella luonnollisesti myös kaikenlaiset muut juotosvalut, jälkivalut ja kiinnitysvalut.

Toimintaamme ohjaa ydinarvot rehellisyys ja suoraselkäisyys: jos jotain sovitaan, siitä myös pidetään kiinni! Meille työn laatu ja yhdessä sovitussa aikataulussa pysyminen ovat kunnia-asioita, ja saammekin näistä säännöllisesti kiitosta niin asiakkailta kuin yhteistyökumppaneiltakin.

Pystysaumapumppaus Oulussa, Oulun seudulla ja urakointina myös muilla alueilla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!