SATAMARAKENTAMINEN

Vaativa satamarakentaminen on muodostunut yhdeksi Oulun Betonirakennuksen erikoisosaamiseksi. Satamarakentaminen vaatii vankkaa ammattitaitoa, sillä olosuhteet ovat usein haastavat ja kestävyysvaatimukset kovat. Näissä kohteissa on usein myös tiukat aikataulut ja useita eri toimijoita, jolloin organisointitaidot ja joustavuus ovat tärkeitä onnistumisen avaimia.

 

Satamarakentamisen ammattilaiset palveluksessanne

Yrityksellämme ja työntekijöillämme on erityisen vahva ja kattava kokemus useista eri betonitöistä, joita tarjoammekin kattavana urakointipalveluna. Meiltä onnistuu kaikki raudoitustyöt, muottityöt ja betonityöt myös haastaviin kohteisiin – tilaa esimerkiksi satamainfran perustukset urakkana, jotta voit varmistua työn tasalaatuisuudesta ja sujuvuudesta. Tutustu referensseihimme teollisuuskohteista ja satamarakentamisesta!

Yrityksemme arvoja ja toimintaa ohjaa rehellisyys ja selkärankaisuus: työn laatu ja aikataulussa pysyminen ovat meille kunnia-asia. Vaikka olemme yrityksenä vielä nuori, löytyy sekä johdolta että useilta työntekijöiltämme vahvaa rakennusalan kokemusta 10-20 vuoden ajalta. Tavoitteemme onkin yrityksenä kasvaa Suomen suurimpien rakennusliikkeiden luottokumppaniksi, jonka puoleen voi kääntyä haastavimmissakin kohteissa.

Satamarakentaminen kattavana urakkana Oulussa, Oulun seudulla ja koko Suomessa – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!